Welkom
Buiten
Binnen
Kinderen
Bestellen
Contact
Gastenboek
Voorwaarden
Weblinks
 
 
Voorwaarden

Bestellen

Bestellen gaat via het formulier op de pagina Bestellen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst onvangt u direct een bevestiging hiervan op het door u opgegeven e-mailadres. Vervolgens krijgt u binnen twee werkdagen een e-mail waarin staat of het artikel nog beschikbaar is, wat het totaalbedrag wordt en de bankgegevens van Brocante Boerin.
Als u het artikel wilt komen ophalen, vermelden wij de adresgegevens.

Betalen

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief 19% BTW en exclusief verzendkosten. Brocante Boerin verwacht dat de klant binnen zeven dagen na ontvangst van de bevestiging het totaalbedrag (inclusief verzenden) heeft betaald. Betaling geschiedt door middel van overschrijving vooraf op de bankrekening van Brocante Boerin of contant bij afhalen in Lunteren. Vermeldt u bij uw betaling het factuurnummer en uw naam. Wanneer er geen betaling zonder berichtgeving heeft plaatsgevonden, is Brocante Boerin genoodzaakt de bestelling te annuleren.

Verzenden

Verzenden gaat via TNT Post, overeenkomstig de gangbare tarieven. Dat is vanaf 1 januari 2009: € 6,75 voor pakketpost van 0-10 kg. Voor brievenbuspost rekenen wij de daarvoor gangbare tarieven.

Brocante Boerin zorgt voor een goede verzendconditie van de bestelling. De mogelijke risico’s die het verzenden van de bestelling met zich meebrengt zijn voor de koper. Brocante Boerin is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.

   

2009 © BrocanteBoerin.nl - Alle rechten voorbehouden